Heb je een vraag, een opmerking of wil je een goed verhaal kwijt?

Laat dan hier een bericht achter of bel ons.

Wil je liever dat wij jou bellen? Laat dan hier je telefoonnummer achter.

arjan van zoeren akoestiek op werk
Over ons

Akoestiek op Werk is een initiatief van Arjan van Zoeren van Avanze Music. Met activiteiten als sound design en muziekproductie ligt de specialisatie bij het maken en opnemen van geluidseffecten, (rechtenvrije) muziek, voice-over en commercials.

Met zijn kennis van akoestiek bouwde Arjan zelf de akoestische panelen voor zijn geluidsstudio. Maar binnen zijn netwerk bleken ook andere bedrijven interesse te hebben in de panelen. Mede door de laagdrempeligheid en duidelijke uitleg werd gekozen voor Arjan’s oplossingen. Na met succes de akoestiek te hebben verbeterd in diverse restaurants en kantoorruimtes, werd het label Akoestiek op Werk opgericht.

Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn werd een handige webshop ontwikkeld. Hier kan men zelf de keuze maken uit het gewenste type akoestisch paneel en bijbehorende fotoprint of kleur.

Na het afronden van de bestelling worden de akoestische panelen als eenvoudig in elkaar te zetten bouwpakket geleverd. Indien gewenst, kan Akoestiek op Werk de panelen ook tegen meerprijs op locatie (bouwen en) installeren. Zeker bij het inrichten van een bedrijfsruimte wordt installatie door Akoestiek op Werk aanbevolen.