KANTOOR

Wil je de akoestiek op kantoor verbeteren?

Dan maak je de juiste keuze! Als het goed is wordt er op kantoor hard gewerkt, en met hard werken gaan veel geluiden gepaard. Denk aan telefoons die overgaan, aan telefoongesprekken, aan medewerkers die met elkaar overleggen of vergaderen, aan schuivende bureaustoelen en aan andere activiteiten op de werkvloer. De akoestiek op kantoor is verre van ideaal.

Werkgeluid is prima, maar het is vervelend als medewerkers of klanten hier last van hebben. Het komt de concentratie niet ten goede en het doet afbreuk aan bijvoorbeeld een inhoudelijk gesprek wat telefonisch gevoerd wordt. Je wilt tenslotte dat jouw bedrijf professioneel overkomt bij de opdrachtgever. Het zou zonde zijn als een eerste kennismakingsgesprek fout loopt door herrie op de achtergrond.

De oplossing voor kantoren en callcentra.

Om de rust in een werkruimte terug te brengen zijn er akoestische panelen die op diverse plekken kunnen worden geplaatst of bevestigd. Deze panelen zorgen ervoor dat de geluiden niet meer terugkaatsen de ruimte in, maar dat ze worden geabsorbeerd. Met als resultaat een prettige omgeving waar iedereen geconcentreerd zijn of haar werk kan doen.

Ben je trots op je huisstijl en inrichting, en wil je dat de akoestische panelen daar geen afbreuk aan doen? Maak dan de keuze voor een onopvallend ontwerp of juist voor een ontwerp waar de kleuren van je bedrijf in terugkomen. Dit akoestisch fotopaneel kan worden bevestigd aan de muur. Maak gebruik van kunst of foto’s die in ieder gewenst formaat op een akoestisch paneel kunnen worden geprint. Toch liever aan het plafond? Kies dan voor het akoestisch plafondeiland, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Hoe verder

Weet je al wat je wilt? Ga dan meteen naar onze webshop.

Wil je een offerte opvragen?

Vul dan het contactformulier in.

akoestiek op kantoor
Onze meest gekozen akoestische panelen voor kantoor: