KANTOOR

De akoestiek op kantoor verbeteren

Telefoons die over gaan, telefoongesprekken die gevoerd worden, medewerkers die met elkaar overleggen, schuivende stoelen en andere geluiden veroorzaken akoestische problemen. Dit kan ervoor zorgen dat medewerkers minder gefocust zijn.

Productiviteit van medewerkers hangt af van een aantal factoren, waar akoestiek er een van is. Gelukkig zijn er eenvoudige oplossingen om de akoestiek te verbeteren waardoor de rust op de werkvloer terugkeert en de productiviteit van medewerkers verhoogd wordt.

Akoestiek draagt bij aan productiviteit

Het verbeteren van de akoestiek op kantoor of in een callcenter heeft een aantal voordelen. Een juiste akoestische werk omgeving verbetert de concentratie van je werknemers, waardoor de inhoudelijke kwaliteit van de telefoongesprekken toeneemt. Dit zorgt ervoor dat je professioneler overkomt bij een opdrachtgever.

Het zou toch zonde zijn als een opdracht niet doorgaat omdat er teveel lawaai op de achtergrond is tijdens een eerste telefonisch contact. Naast het verbeteren van akoestiek zijn de panelen een mooie toevoeging aan het interieur.

Hoe verder

Weet je al wat je wilt? Ga dan meteen naar onze webshop.

Welke stijl panelen past het best binnen mijn kantoorruimte?

Laat de huisstijlkleuren van je bedrijf terugkomen in de akoestische panelen. Of geef het kantoor een professionele persoonlijke touch met een akoestisch fotopaneel. Uiteraard is een rustiger, minder opvallend ontwerp ook mogelijk. Wij denken graag met je mee. Zo krijg je de beste akoestische oplossing, die perfect past binnen het interieur van je werkplek.

akoestiek op kantoor
Onze meest gekozen akoestische panelen voor kantoor:

Akoestische panelen voor een prettige werkomgeving

Akoestische panelen en eilanden kunnen op diverse plekken bevestigd worden, zowel op de muur als aan het plafond. Deze panelen zorgen ervoor dat de geluiden de ruimte niet meer terug in kaatsen. In plaats daarvan worden ze geabsorbeerd. Resultaat: een prettige ambiance waarin iedereen geconcentreerd zijn of haar werk kan doen.