THUISWERKEN

Thuiswerken? Verbeter de akoestiek in huis!

Sommige mensen werken altijd vanuit huis, sommigen moeten af en toe thuiswerken. thuiswerken heeft een aantal voordelen. Je hebt geen reistijden en je kunt je eigen werktijd indelen. Je kunt, tussen het werken door, nog wat huishoudelijke klusjes verrichten en hebt je favoriete koffie in de buurt. Natuurlijk heeft het werken vanuit huis ook nadelen. Akoestiek Op Werk biedt oplossingen voor verschillende problemen op jouw thuiskantoor. Lees verder en ontdek meer.

Geconcentreerd thuiswerken

Je werkt vanuit huis, ook daar wil je het uiterste uit jezelf halen. Productief werken en je taken zo goed mogelijk verrichten. De thuiswerkplek kan wat concentratieproblemen opleveren. Je hebt last van ruis. Verschillende geluiden die je normaal niet hoort op kantoor, maar nu wel in je eigen woning. Hier ben je niet aan gewend, je focus is minder en je kunt je er niet van afsluiten. Heel vervelend!

Bij Akoestiek Op Werk ben je zo van de ruis af. Met behulp van onze verschillende akoestische oplossingen pak je het probleem aan. Wij bieden niet alleen hulp voor bedrijven, ook voor particulieren kunnen we veel betekenen. Zeker de thuiswerker is gebaat bij onze producten. Plaats akoestische panelen of een akoestisch scherm. Je zult merken dat je veel meer geconcentreerd kunt werken en daardoor meer gedaan krijgt.

Onze meest gekozen akoestische producten voor thuiswerkers:
Hoe verder

Weet je al wat je wilt? Ga dan meteen naar onze webshop.

Effectief communiceren met collega’s

Ook vanuit huis is het belangrijk dat je je collega’s regelmatig spreekt. Videobellen is een uitkomst. Tijdens het videobellen is het vervelend als je lawaai op de achtergrond hoort. Gillende kinderen, je partner die televisie kijkt, het geluid van de droger of de afwasmachine. Storend!

Een headset of koptelefoon geeft meer rust in je gesprek. De luidsprekers van een laptop zijn vaak niet optimaal, dit zorgt voor een echo of andere vreemde geluiden. Een andere oplossing is het plaatsen van een akoestisch scherm op je werkplek. Dit scherm weert de geluiden vanuit de woning. Je kunt je beter focussen op het videobellen.

Houd werk en privé gescheiden

Het grootste struikelpunt voor veel thuiswerkende mensen. Het is lastig om werk en privé gescheiden te houden wanneer alles zich in dezelfde ruimte bevindt. Natuurlijk kun je tussendoor de vaatwasser uitruimen en de was opvouwen. Probeer een duidelijke scheiding te maken tussen werktijd en tijd voor andere dingen. Bepaal wat je werktijden zijn en laat de woning in deze tijd voor wat het is.

Jezelf richten op het werk aan je bureau kan moeilijk zijn. Zeker wanneer je de kinderen in een andere ruimte hoort lachen en gillen. Hoe sluit je jezelf hiervan af? Met behulp van onze akoestische panelen maak je een ruimte geschikt voor het thuiswerken. Deze panelen kunnen aan de muur en aan het plafond worden bevestigd.

Pak de akoestiek thuis aan

De akoestiek in de werkruimte, en in de rest van de woning, aanpakken? Alle beetjes kunnen hierbij helpen. Gordijnen, een tapijt, een bankstel. Helaas is dit vaak niet genoeg. Akoestiek Op Werk biedt een paar mooie en effectieve oplossingen. Heb je weinig ruimte op de muren? Het akoestische plafondeiland is de juiste oplossing. Zoek je juist wel een oplossing voor aan de muur? Met een akoestisch fotopaneel haal je meteen een kunstwerk in huis. Je bepaalt zelf wat er op het paneel komt te staan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.