AKOESTISCHE OPLOSSINGEN

Akoestische oplossingen voor bedrijfsruimtes en woonhuizen.

De akoestiek in kantoren, restaurants, scholen maar ook in woningen zorgt door de vele harde oppervlaktes vaak voor een vervelende nagalm. Door de aanwezige galm op de werkplek wordt men sneller moe, gaat de concentratie omlaag en wordt stress bevorderd. Het inrichten van een ruimte met meubilair verminderd dit maar is meestal niet voldoende om de rust terug te brengen. Met onze akoestische oplossingen kan geluidshinder op een leuke en eenvoudige manier worden verholpen.

Omdat per bedrijfsruimte de juiste akoestische oplossing kan verschillen, brengen wij naar aanleiding van een locatiebezoek een akoestisch advies uit. Uitgangspunt is een vermindering van harde oppervlaktes. Dit doen wij door middel van het installeren van 1 of meerdere akoestische panelen of plafondeilanden. Het installeren van een fotopaneel of wandpaneel is door bijvoorbeeld aanwezige schilderijen aan de muur niet altijd mogelijk, waardoor een oplossing aan het plafond een goede uitkomst kan bieden. Het gaat er uiteindelijk om dat er meer absorberende vlakken in een ruimte komen waardoor de nagalm minder wordt.

Op welke manieren kunnen onze akoestische oplossingen worden ingezet?

Onze muur- en plafondpanelen worden o.a. gebruikt om de inrichting van een bedrijfspand of woning aan te kleden. Met een akoestisch schilderij of fotopaneel kan een lege muur worden opgefleurd en met onze gekleurde plafondeilanden wordt een geheel ‘nieuw’ plafond gecreëerd. Doordat de eilanden in verschillende hoogtes kunnen worden opgehangen is er voor iedere situatie wel een geschikte manier. Kies voor een kaderloos plafondpaneel wanneer het zo min mogelijk mag opvallen, of voor een plafondeiland Color met kader voor een wat stoerdere of meer robuuste look. Is er weinig hoogte beschikbaar, dan biedt het plafondpaneel Direct uitkomst.

Is de installatie van onze akoestische producten zelf te doen?

Jazeker, het installeren van onze fotopanelen en plafondeilanden is niet zo moeilijk. Met een boormachine en schroevendraaier kom je al heel ver. Wil je een mooi kaderloos fotopaneel aan de muur op je kantoor of in de keuken, dan is de klus met het boren van een paar gaatjes min of meer geklaard. Op onze website hebben we ook een uitlegvideo waarin je kunt zien hoe een fotopaneel aan het plafond wordt bevestigd.

En installatie door onze vakkundige medewerkers?

Ook dat kan. Zeker bij het installeren van meerdere panelen is het wel zo fijn om installatie door ons te laten doen. Hiermee nemen wij de zorgen uit handen en bieden wij een totaaloplossing. In het akoestisch advies dat wij uitbrengen naar aanleiding van een locatiebezoek geven we aan wat de bijbehorende kosten zijn voor het installeren. Zo weet je als klant meteen waar je aan toe bent. Meer weten? Neem contact op via ons contactformulier.

Onze meest gekozen akoestische oplossingen:

akoestische oplossingen plafondpaneel direct restaurant rustig eten horeca akoestiek oplossing
akoestisch paneel oxilion espressomachine wandpaneel muur akoestische oplossing akoestiek op werk
Weet je na het lezen genoeg?

Dan vind je in onze webshop vast en zeker de juiste akoestische oplossing.

Wil je het verbeteren van de akoestiek liever door ons laten doen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

akoestisch plafondeiland akoestisch paneel restaurant akoestiek op werk horeca fernando's alkmaar