AKOESTISCH SCHILDERIJ

Een akoestisch schilderij, oftewel een akoestisch paneel voorzien van een hoogwaardige print van jouw favoriete schilderij. Daarmee verbeter je de akoestiek EN je interieur.

Een akoestisch schilderij is de leukste manier om de galm uit je kantoor, restaurant of woonkamer te halen. Je vervangt een hard oppervlakte aan de muur door een zacht oppervlakte. Dit doe je met polyesterwol, de absorberende vulling van het akoestisch paneel.

Met het akoestisch schilderij kun je eindelijk dat ene schilderij waar je al jaren van droomt op akoestisch doek laten printen en aan je eigen muur hangen. Of juist een hele serie schilderijen, van 1 kunstenaar, prachtig uitgelijnd naast elkaar aan de muur. Ben je zelf de kunstenaar, dan kunnen we met een hoge resolutie scan van het origineel een prachtige print maken op akoestisch doorlatend doek.

Hoe bestel ik een akoestisch schilderij?

Afhankelijk van het gekozen kunstwerk kan het akoestisch schilderij eenvoudig worden besteld. In onze webshop ga je naar akoestisch fotopaneel en daar upload je jouw print. Na goedkeuring van onze drukker wordt het schilderij op akoestisch fotodoek geprint en na ca. 3 weken afgeleverd. Ben je in het bezit van een schilderij en wil je die laten inscannen en digitaliseren? Dat kan, tegen een kleine meerprijs. Zorg er wel voor dat je in het bezit bent van de rechten om dit schilderij te mogen gebruiken. Heb je nog geen idee en wil je een schilderij online vinden? Kijk dan eens op de website van 123RF.

Wat is het verschil tussen een akoestisch paneel en een akoestisch schilderij?

Het systeem is exact hetzelfde, maar omdat de print een kopie van een schilderij is en niet van een foto, spreken we van een akoestisch schilderij. Het is mogelijk om het schilderij in iedere gewenste afmeting te laten printen. Het schilderij kan zelfs gebogen worden, voor bevestiging aan een rondlopende muur! Wil je een afmeting die niet in onze webshop staat, neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn akoestische schilderij of akoestisch kunstwerk zelf installeren?

Nou en of! Het pakket wordt door onze eigen bezorger netjes aan de deur afgeleverd, waarna je het akoestisch schilderij zelf in elkaar kunt zetten. Wij leveren altijd een handleiding mee zodat je precies weet wat er gedaan moet worden. Om het nog gemakkelijker te maken hebben wij ook nog een uitleg video op de website staan, deze kun je hier vinden. Wil je jouw bestelling door ons laten installeren? Ook dat kan, via ons contactformulier.

akoestische schilderij
akoestisch schilderij
Ben je klaar om jouw akoestisch schilderij te bestellen?

Kijk dan snel in onze webshop naar de mogelijkheden.

Wil je het verbeteren van de akoestiek liever door ons laten doen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

akoestisch plafondeiland restaurant akoestiek op werk