/120 x 60 cm

120 x 60 cm

 • Akoestisch Plafondeiland ARP

  85,00265,00 excl. BTW

  Met het akoestisch plafondeiland ARP haal je hoogwaardige akoestische plafondeilanden in huis die zeer hoge absorptiewaarden hebben. De plafondeilanden bestaan uit een aluminium kader met akoestische plaat die aan de zichtzijde wit gecoat is.

  Toepassingen akoestisch plafondeiland

  Boven de eettafels in het restaurant, boven de belplekken in het callcenter of boven de kassa in de winkel. De ARP plafondeilanden kunnen voor iedere situatie worden gebruikt. Netjes naast elkaar of creatief opgesteld, hoog of laag, it's up to you! Liever een andere kleur dan wit? Bekijk dan het akoestische plafondeiland ARP Color. Let op: bij afmetingen vanaf 180 x 120 cm geldt een minimale afname van 4 stuks.
 • Akoestisch Plafondeiland ARP Color

  111,00194,00 excl. BTW

  Met het akoestisch plafondeiland ARP Color haal je hoogwaardige akoestische plafondeilanden in huis die zeer hoge absorptiewaarden hebben. De plafondeilanden bestaan uit een aluminium kader met akoestische plaat die aan de zichtzijde wit (of andere kleur) gecoat is.

  Toepassingen akoestisch plafondeiland

  Boven de eettafels in het restaurant, boven de flexplekken op kantoor of boven de kassa in de winkel. De ARP plafondeilanden kunnen voor iedere situatie worden gebruikt. Netjes naast elkaar of creatief opgesteld, hoog of laag, it's up to you! Let op: Minimale afname is 2 stuks!